ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Οργή της οικογένειας Παντελίδη: Σεβαστείτε τη μνήμη και τον άνθρωπο

11.12.2016 16:00
 
Την βαθύτατη ενόχλησή και οργή της για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που «εκμεταλλεύονται» το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή και συνθέτη εξέφρασε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σε νέα ανακοίνωσή της.
 
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια αναφέρεται ότι: «Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη άνευ αδείας διοργάνωση εκατοντάδων ζωντανών εκδηλώσεων-αφιερωμάτων σε χώρους διασκέδασης (clubs-bars κ.τ.λ) εις μνήμη του “ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ” προς αποκλειστικό όφελος και κέρδος των διοργανωτών και των σχετικών επιχειρήσεων η οικογένεια του επιθυμεί για κάθε τέτοια εκδήλωση να κατατίθεται από τους υπεύθυνους το ποσό των 100 ΕΥΡΩ υπέρ της Πρότυπης Στέγης Ανηλίκων Αρρένων Νεάς Ιωνίας.
 
Η κατάθεση θα γίνεται απ’ ευθείας στο λογαριασμό του ιδρύματος με αριθμό 040/482144-09 στη τράπεζα Ε.Τ.Ε !!!!!!!! Δικαιούχος είναι η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών. Στο τέλος κάθε εξαμήνου η οικογένεια θα αναφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν για το σκοπό αυτό!!!! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγεται /παράκληση η χρήση φωτογραφιών -αφισών και του λογότυπου P.q του ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ με οποιοδήποτε τρόπο προς διαφήμιση ή κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την μνήμη και τον άνθρωπο!!!!».
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17
Exit mobile version