search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Παναγιώτα Βλαντή για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις»

24.03.2024 18:13
panagiwta_vlanti

Για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία έχει προχωρήσει καθώς και για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της στη «Real Life» της REALNews.

«Είναι σημαντικό να έχεις φροντίσει κάποια πράγματα σε νεαρή ηλικία και το λέω συνέχεια αυτό και θα το λέω. Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να πηγαίνουν τις κόρες τους στην κατάλληλη ηλικία», εξήγησε η ηθοποιός.

«Στην ανιψιά μου, που είναι σε κατάλληλη ηλικία, το έχω πει και έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων. Το λέω σε νέα κορίτσια. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Τώρα θα δούμε από δω και πέρα. Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις, όπως τα έχεις υπολογίσει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας, σχολίασε: «Ενδεχομένως θα μπορούσα να το σκεφτώ και να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο διαδικαστικά. Μπορεί τα πράγματα να έχουν καλυτερεύσει αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Το θέμα είναι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν πριν από εμάς και εμείς. Ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου για Κέιτ Μίντλετον: «Απλά ντροπή – Eίμαστε όλοι άνθρωποι αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό πια»

Ελένη Καρακάση: «Στις παρελάσεις υπήρχε ρατσιστική διάθεση – Κοβόμουν λόγω ύψους και πάχους» (Videos)

Ματίνα Νικολάου: «Η Μαρίνα Σάττι τρώει όλη την αυστηρή κριτική» – «Σαν Έλληνες έχουμε μέσα μας την τάση για αρνητικά σχόλια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:46