search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:40
MENU CLOSE

Ματίνα Νικολάου: «Η Μαρίνα Σάττι τρώει όλη την αυστηρή κριτική» – «Σαν Έλληνες έχουμε μέσα μας την τάση για αρνητικά σχόλια» (Video)

24.03.2024 12:46
matina_nikolaou

Για τον Νίκο Μουτσινά και τη Eurovision μίλησε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η ηθοποιός αποκάλυψε πως της λείπει η τηλεόραση, ανέφερε ωστόσο πως δεν βιάζεται να επιστρέψει.

«Μου λείπει η τηλεόραση. Αλλά δεν βιάζομαι να αρχίσω ξανά. Είναι όμορφη η τηλεόραση αλλά μου αρέσει που κάνω ένα διάλλειμα με θέατρο γιατί με χαλαρώνει. Ήθελα να ξεκουραστώ πνευματικά απ΄ όλη αυτή την καθημερινότητα και να μην εμφανίζομαι κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήταν πολλά τα χρόνια που ήμουν καθημερινά στην τηλεόραση κα είπα να λείψω. Νομίζω πως μία παύση χρειάζεται. Είναι πολλά τα σενάρια για το επόμενο βήμα του Νίκου Μουτσινά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τελικά. Περιμένω τηλέφωνο από τον Νίκο για να μου πει τιμ θα κάνει τελικά. Νομίζω πως τώρα θα ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του συζητήσεις. Κάποια στιγμή θα γίνει η ταινία του Νίκου Μουτσινά. Πρέπει να βρούμε ένα κοινό πρόγραμμα».

Ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε πανέτοιμος να παρουσιάσει την Eurovision

«Είναι ένα ταξίδι ζωής. Αυτό που με φοβίζει είναι τα ονόματα που δεν γυρνάει η γλώσσα για να τα πω. Τα σχόλια που έχουν φτάσει στα αυτιά μου είναι θετικά. Η Μαρίνα Σάττι ‘’τρώει’’ όλη την αυστηρή κριτική αλλά οκ. Σαν Έλληνες έχουμε μέσα μας την τάση για αρνητικά σχόλια αλλά τελευταία αυτό παραπάει. Το βιντεοκλίπ είναι μία τρολιά και μου αρέσει πάρα πολύ».

Η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε πως η αγαπημένη της τηλεοπτική δουλειά είναι το «Βέρα στο δεξί» αλλά δεν θα ήθελε να ξαναγίνει.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες είπε πως τη τηλεόραση δεν του λείπει καθόλου παρά το γεγονός πως πέρασε εξαιρετικά.

«Δεν μου λείπει η Σοφία Αλιμπέρτη γιατί έχουμε καταλήξει να κάνουμε πάρα πολύ παρέα σε βαθμό που θέλω ρεπό. Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Σοφίας για το αν θα κάνει κάτι τηλεοπτικά».

Διαβάστε επίσης:

Μαγγίρα για Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»

Συρίγος για Τέμπη: Πώς μπορούν και κοιμούνται κάποιοι, ήσυχοι στα κρεβάτια τους – Είναι ντροπή (Video)

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, δυσκολεύτηκα οικονομικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42