search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Μαγγίρα για Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»

24.03.2024 12:03
maggira_touni

Θέση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «επίδειξη πλούτου» πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Είπε ότι “αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις”. Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «I Love ΣουΚου».

«Χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω; Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν reality η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες; Ας μην την ακολουθούν», τόνισε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω. Μου αρέσει η ειλικρίνειά της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την. Όσοι δεν το αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει».

Διαβάστε επίσης:

Συρίγος για Τέμπη: Πώς μπορούν και κοιμούνται κάποιοι, ήσυχοι στα κρεβάτια τους – Είναι ντροπή (Video)

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω, δυσκολεύτηκα οικονομικά» (Video)

Eurovision 2024: Βρετανός τραγουδά το «Ζάρι» και γίνεται viral (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09