search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Ελένη Καρακάση: «Στις παρελάσεις υπήρχε ρατσιστική διάθεση – Κοβόμουν λόγω ύψους και πάχους» (Videos)

24.03.2024 15:05
karakasi

Για την περιπέτεια υγείας της και για το «τραύμα» που έχει από την παιδική της ηλικία με τις παρελάσεις μίλησε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

«Είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων μια ζωή. Αν με δείτε να χάνω το χιούμορ μου, να ανησυχήσετε. Είναι η άμυνά μου το χιούμορ μου! Όσο μεγαλώνω δεν έχω υπομονή, εξαντλείται. Τα τελευταία δύο χρόνια με φροντίζω ακόμη περισσότερο. Μετά από μια περιπέτεια υγείας είπα ότι προσέχω περισσότερο την Ελένη! Είμαι πολύ τυπική με τις εξετάσεις μου και είδαμε ένα ινομύωμα που μέσα σε ένα χρόνο έγινε πολύ μεγάλο. Την ώρα του χειρουργείου είδαμε ότι ήταν η καλύτερη εκδοχή. Δεν είχα κανέναν πόνο, είχα κανονικά την περίοδό μου», εξήγησε η ηθοποιός.

»Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι πήγα τη μαμά μου στην Αίγινα να είναι με τις φίλες της. Για το χειρουργείο είχαμε οργανώσει με τον αδελφό μου να πάει μαζί της. Ήταν όλοι εκεί για να της έρθει μαλακά. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν το έμαθα ήταν ότι έπρεπε να πάρω τον άνθρωπο που έβγαζε το πρόγραμμα και να του πω ότι ήταν τα τελευταία γυρίσματα που κάνω. Είναι από τις ελάχιστες φορές που έλειψα από τη δουλειά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον γιατρό ήταν αν μπορώ να πάω στις συναυλίες που είχα κλείσει και δεν ήθελα να “πουλήσω” τους συναδέλφους μου. Όταν τελειώνουν οι Άγριες Μέλισσες έχασα το wrap και έκανα wrap και στο Μαύρο Ρόδο και στους Πανθέους», συνέχισε.

«Κοβόμουν λόγω ύψους και πάχους»

Η ηθοποιός αποκάλυψε και γιατί δεν της αρέσουν οι παρελάσεις.

«Όταν ήμουν στο σχολείο δεν μπαίναμε όλα τα παιδιά στην παρέλαση, γινόταν επιλογή. Εγώ κοβόμουν, παρόλο που ήμουν από τις καλές μαθήτριες, λόγω ύψους και πάχους. Επειδή υπήρχε μια ρατσιστική διάθεση, θέλω να συμμετέχουν όλοι στην παρέλαση. Έχει σβηστεί από το μυαλό μου, έχει μείνει μόνο το τραύμα. Θυμάμαι σε αυτές τις εκδηλώσεις τις γιορτές που κάναμε. Τις γιορτές τις οργάνωνα εγώ μετά. Τα έχω κρατήσει ακόμα, γιατί τότε τα γράφαμε όλα στο χέρι και βγάζαμε φωτοτυπίες», εξήγησε η Ελένη Καρακάση.

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Νικολάου: «Η Μαρίνα Σάττι τρώει όλη την αυστηρή κριτική» – «Σαν Έλληνες έχουμε μέσα μας την τάση για αρνητικά σχόλια» (Video)

Μαγγίρα για Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»

Συρίγος για Τέμπη: Πώς μπορούν και κοιμούνται κάποιοι, ήσυχοι στα κρεβάτια τους – Είναι ντροπή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:18