search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:00
MENU CLOSE

Εριέττα Κούρκουλου για Κέιτ Μίντλετον: «Απλά ντροπή – Eίμαστε όλοι άνθρωποι αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό πια»

24.03.2024 15:46
erietta_kourkoulou_keit_midlenton

Θέση για τις εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας που ανάγκασαν την Κέιτ Μίντλεντον να μιλήσει δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο και τις προληπτικής χημειοθεραπείες πήρε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης, Save a Greek Stray, αναδημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό @yperoxes.gynaikes με την ίδια να προσθέτει: «Απλά ντροπή… είμαστε όλοι άνθρωποι αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει πια αυτό».

Τι αναφέρει το κείμενο που αναδημοσίευσε:

«Είσαι ένας άνθρωπος, μία μητέρα που μόλις έμαθες ότι έχεις καρκίνο. Και τυχαίνει να είσαι και δημόσιο πρόσωπο! Αλλά είσαι πάνω από όλα άνθρωπος! Εξαφανίζεσαι για να αναρρώσεις και επειδή οτιδήποτε έχει να κάνει με το όνομα σου “πουλάει”, ξεφτιλίζουν τα media την αποστασιοποίηση σου από τα φώτα της δημοσιότητας σε τέτοιο βαθμό, που ενώ έχεις βγάλει δήλωση ότι είσαι άρρωστη και θα απουσιάζεις και είσαι σε περίοδο που κανείς χημειοθεραπείες, αναγκάζεσαι να βγεις on camera να ξανά εξηγήσεις αυτό που σου συμβαίνει! Και μην νομίζετε ότι σταματάει στη Βασιλική οικογένεια, στις διάσημες ή σε συγκεκριμένους ανθρώπους! Ήταν πάντα έτσι αλλά έγινε χειρότερο τα τελευταία χρόνια.. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι από αυτό! Ας προσέξουμε όλοι και όλες τις ερωτήσεις που κάνουμε, τα συμπεράσματα που βγάζουμε γιατί δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να περνάει ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας. Ας είμαστε λίγο πιο άνθρωποι».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καρακάση: «Στις παρελάσεις υπήρχε ρατσιστική διάθεση – Κοβόμουν λόγω ύψους και πάχους» (Videos)

Ματίνα Νικολάου: «Η Μαρίνα Σάττι τρώει όλη την αυστηρή κριτική» – «Σαν Έλληνες έχουμε μέσα μας την τάση για αρνητικά σχόλια» (Video)

Μαγγίρα για Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58