search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Σεφερλής: «Έφυγε από την ζωή ο αδερφός μου και μου έδωσαν το όνομά του»

10.03.2024 00:18
SEFERLIS

Για την προσωπική του ζωή και μία οικογενειακή τραγωδία μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός κωμικός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και αποκάλυψε πως οι γονείς του είχαν χάσει ένα παιδί σε ηλικία τριών ετών , πριν εκείνος γεννηθεί.

«Είμαι ένα παιδί από μια φτωχή οικογένεια που οι γονείς μου δούλευαν, μέρα νύχτα, για να μας μεγαλώσουν. Είμαι το τέταρτο παιδί, τρεις είμαστε στη ζωή, εγώ είμαι ο Μάρκος που βγήκε στη θέση ενός άλλου Μάρκου που είχαν και έχασε τη ζωή του σε ηλικία τριών ετών από ένα δυστύχημα», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου ζήτησε από τον Θεό να του φέρει έναν ίδιο. Και έφερε εμένα. Μου έδωσαν το όνομα του, πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου όπως και τα αδέλφια μου. Εγώ όμως, επειδή αντικατέστησα στην ουσία και τον άλλο Μάρκο, πήρα πάρα πολλή αγάπη».

«Χαίρομαι γιατί στον πόνο τον μεγάλο που είχαν, τον οποίο δεν ξέρω ακόμα αν τον έχει ξεπεράσει η μάνα μου που είναι στη ζωή, ήρθα εγώ που τους έκανα να χαμογελάσουν και τους έκανα περήφανους, γιατί ο κόσμος μιλάει για μένα, κάθε μέρα όταν βλέπει την μάνα μου στην Κόρινθο, στη λαϊκή έξω που βγαίνει, της λέει για μένα και τους έκανα να πλημμυρίσουν από χαρά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το Ζάρι, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (Video)

Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορούμε να λέμε στην Άννα Μαρία Βέλλη “και γιατί δεν λες ποιος είναι;”»

Γιάννης Κότσιρας: Το δηκτικό σχόλιο για την Εύη Δρούτσα – «Εάν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42