ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:06
MENU CLOSE

Απίστευτη ιστορία: Γυναίκα ήταν αλλεργική στο μωράκι της!

17.03.2017 10:31

Δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που της συνέβη η 23χρονη Jessica Williams, κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης, καθώς ο οργανισμός της είχε αναπτύξει ένα είδος αλλεργίας στο μωρό που κυοφορούσε.

«Όταν έφτασε στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης ανέπτυξα ένα κόκκινο εξάνθημα στην κοιλιά που λίγο αργότερα εξαπλώθηκε σε όλο μου το σώμα. Ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση και αρνούμουν να το δείξω. Η φαγούρα ήταν αφόρητη και ανησυχούσα απίστευτα. Έγδερνα τόσο πολύ το δέρμα μου που μάτωνα» είπε χαρακτηριστικά η Jessica, περιγράφοντας την περιπέτειά της. 

Τελικά, διεγνώσθη με PEP που σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές και έτσι, της χορηγήθηκαν αντισταμινικά προκειμένου να απαλύνουν τα εξανθήματα.

«Ουσιαστικά όλο μου το σώμα προσπαθούσε να καταπολεμήσει την εγκυμοσύνη. Σοκαρίστηκα μετά από όλες αυτές τις επιπλοκές και αναρωτιόμουν τι άλλο θα μπορούσε να πάει στραβά. Στο τέλος, όμως, ήξερα ότι το μωράκι μου άξιζε όλο τον πόνο και το άγχος” είπε χαρακτηριστικά η νέα μανούλα που προσπαθεί να αφήσει στο παρελθόν τις δυσκολίες και να επικεντρωθεί στη χαρά που έφερε στη ζωή της η άφιξη του μωρού της. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
Exit mobile version