ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:26
MENU CLOSE

Η Ειρήνη Κολιδά «αποκαλύπτει»:Πώς διατηρεί το απίστευτο κορμί της;- Τι «σχέση» είχε με τον μισθοφόρο;

30.04.2017 10:48

 

Η πρώην παίκτρια του Survivor Ειρήνη Κολιδά για πρώτη φορά δίνει συμβουλές ειδικά σε νέα κορίτσια για το πως πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους και να μην παίρνουν εύκολα κιλά.

«Η καθημερινή μου διατροφή αποτελείται από δημητριακά το πρωί, ξηρούς καρπούς ενδιάμεσα και γεύματα με όσπρια ψάρια σαλάτες, σχεδόν καθημερινά, πολλές σαλάτες, που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και φυσικά αποφεύγω το κρέας και τα τηγανητά.

Επίσης όπως αναφέρει το AthensMagazine.gr, η Ειρήνη Κολιδά συμβουλεύει πάντα τους «μαθητές» της να πίνουν πάρα πολύ νερό. Tουλάχιστον οκτώ ποτήρια την ημέρα και να περπατάνε σχεδόν μισή ώρα με τρία τέταρτα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Όσο για το ποιος τύπος άντρα την ιντριγκάρει η Ειρήνη Κολιδά δεν έχει ενδοιασμούς. Σίγουρα δεν είναι ο Σπαλιάρας είπε στο πρώτο Θέμα… “Δεν θα το πιστέψεις αλλά εμένα με ιντριγκάρει το μυαλό, το ανατρεπτικό μυαλό, το ανάποδο, ο αιφνιδιασμός από τη σκέψη του άλλου…”

Σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα μιλά για όλους και για όλα, ακομπλεξάριστη, παρορμητική, ενθουσιώδης, άμεση, φουριόζα, σαρωτική και πάνω απ’ όλα ειλικρινής!

“Προς το παρόν έχω κάνει φραγή στο σπορ. Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένη στον Αλέξανδρο. Το αγόρι μου” ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το σεξ

Μοναχοπαίδι ο Αλέξανδρος;

Μοναχοπαίδι

Πόσο είναι;

Τρία και κάτι. Κούκλος

Άφαντος ο μπαμπάς;

Δεν μιλώ για τα προσωπικά μου

Κι όλα αυτά τι είναι; Προσωπικά είναι. Έχω διαβάσει ότι είσαι χωρισμένη και μάλιστα του έχεις δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Δεν λέω τίποτα αυτά είναι δικά σου

Επομένως έχεις ξεχάσει το σεξ

Το είπαμε αυτό. Από το κεφάλι μου έχω αφαιρέσει το αντίστοιχο τσιπάκι. Ειμαι εντελώς κατειλλημένη από τον Αλέξανδρο

Ούτε έτσι για δείγμα. Τίποτα;

Ούτε για δείγμα. Όχι μόνο εγώ, όλοι έτσι είναι. Μόνο ο κινέζος ο Τσανγκ στην αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία. Μετά προσαρμόστηκε κι αυτός

Κι αυτά που έγραψαν;

Πιο πράγμα; Εννοείς με τον Μισθοφόρο; Από το κεφάλι τους τα έβγαλαν. Όπως μπήκα έτσι βγήκα. Με ταλαιπωρημένα πλευρά

Τέλος όσο για τα χρήματα που πήρε από το Survivor δηλώνει στο Πρώτο Θέμα: “Πήρα λιγότερο από τρία χιλιάρικα για δύο μήνες στο ριάλιτι. Κι αυτά τα έστειλα στη μητέρα μου για το παιδί μου”

Σε άλλη συνέντευξη της στο περιοδικό 7 Μέρες Tv «φώτισε» πιο πολύ τη «σχέση» της με τον «μισθοφόρο»

Πληροφορήθηκες τον τραυματισμό του Κώστα; Πώς ένιωσες;
Ναι, με πήρε μια φίλη μου και μου το είπε. Αρχικά στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά επειδή είδα ότι ήταν καλά και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι μόνιμο ή που θα αργήσει να γίνει καλά. Ηρέμησα

Είχε γραφτεί ότι ίσως υπάρχει κάτι παραπάνω με εσένα και τον Κώστα.
Με τον Κώστα είχαμε κοινό έναν κολλητό φίλο και τον γνώριζα φυσιογνωμικά, δεν τον ήξερα προσωπικά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι ένιωθα ότι ήμουν με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω οικειότητα λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε και ότι ήταν κάποιος με τον οποίο είχαμε να συζητήσουμε πάρα πολλά πράγματα για τον έξω κόσμο, πράγμα που με τα υπόλοιπα παιδιά δεν μπορούσε να συμβεί. Από την άλλη πλευρά, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να βγει προς τα έξω κάτι το οποίο θα θεωρηθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από φιλική σχέση, διότι δεν είχαμε κάτι άλλο και νομίζω ότι φάνηκε αυτό από την αρχή, αλλά και στην πορεία. Καταλαβαίνω ότι οι δημοσιογράφοι και το όλο κλίμα θέλουν να προωθήσουν ορισμένα πράγματα για δικούς τους λόγους, αλλά εγώ δεν είχα κάτι με τον Κώστα.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:26
Exit mobile version