search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:17
MENU CLOSE

Πώς επέλεξε ο Survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος να είναι υποψήφιος για την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ

29.03.2024 20:21
papargyropoulos 654- new

Με ένα βίντεο στο Instagram ανακοίνωσε ότι υπέβαλλε αίτηση στην πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ isyriza.gr, για υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, ο ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο κ. Παπαργυρόπουλος, που έγινε γνωστός μέσα από το reality Survivor, ανταποκρίθηκε στην προτροπή του Στέφανου Κασσελάκη που ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές δεν θα αναδειχτούν από «κλειστά κομματικά γραφεία» όπως είπε, αλλά από την κοινωνία. «Δεν μίλησα με κανένα κόμμα, με κανέναν πολιτικό αρχηγό, αλλά είδα μια ανοιχτή πλατφόρμα, έστειλα το βιογραφικό μου και μου απάντησαν με mail ότι με δέχονται να αναμετρηθώ με τους υπόλοιπους» τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Έτσι όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο isyriza.gr και σε δεύτερο χρόνο τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος θα αποφασίσουν για το ποιοι τελικά θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κάλεσε τους followers του στα social media να τον στηρίξουν και αν όλα πάνε καλά να τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.

Διαβάστε επίσης:

«Η γνωστή μονταζιέρα ξαναχτύπησε» απαντά ο Χάρης Δούκας στην κοπτοραπτική για το «γκλοπ μπάτσου»

Μήνυμα σε Καραμανλή από πατέρα που έχασε τις κόρες του στα Τέμπη: «Ελάτε Λάρισα να σας ακούσουμε προσεκτικά 30 οικογένειες»

Στη Ναταλία Γερμανού, την Κυριακή, η πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη μετά το χακί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09