search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:42
MENU CLOSE

«Η γνωστή μονταζιέρα ξαναχτύπησε» απαντά ο Χάρης Δούκας στην κοπτοραπτική για το «γκλοπ μπάτσου»

29.03.2024 19:31
haris doykas

Τη σφοδρή αντίδραση συνδικαλιστικών φορέων των αστυνομικών αλλά και κυβερνητικών στελεχών προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίζεται να αναφέρεται σε «γκλοπ μπάτσου» κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, στην οποία συμμετείχαν και κάτοικοι των Εξαρχείων.

Αμέσως οι οργισμένες αντιδράσεις πήραν διαστάσεις, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας, σε σχετική της ανακοίνωση, να κάνει λόγο για «Καταδικαστέα προσβλητική συμπεριφορά».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, «ο Δημαρχος Αθηναίων, εκτός του ότι δεν ελέγχει την κατάσταση στο ΔΣ, δυστυχώς χρησιμοποιεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αντί για τον όρο αστυνομικός, τον χυδαίο χαρακτηρισμό «μπάτσος», λέγοντας επι λέξει «είδατε εδώ μέσα γκλομπ Μπάτσου;», προσβάλλοντας τους αστυνομικούς».

Μονταζιέρα

Για «γνωστή μονταζιέρα» η οποία χτύπησε πάλι κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Χάρης Δούκας, καθώς ο Δήμαρχος στην πραγματικότητα επανέλαβε φράση κατοίκου, η οποία «κόπηκε» σκοπίμως για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλομπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε.
Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;».

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα σε Καραμανλή από πατέρα που έχασε τις κόρες του στα Τέμπη: «Ελάτε Λάρισα να σας ακούσουμε προσεκτικά 30 οικογένειες»

Λιβαδειά: Τρένο της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς κοντά στις γραμμές

Μαδέρα: Δραματική προσγείωση αεροσκάφους με το ρύγχος εν μέσω σφοδρών ανέμων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09