search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:44
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: «Exatlon» αντί «Survivor» του χρόνου; Εξελίξεις για το ριάλιτι επιβίωσης

17.04.2024 10:13
EXATLON

Πριν από λίγο καιρό είχε εκφραστεί η σκέψη για το ριάλιτι «Exatlon», τα δικαιώματα του οποίου έχει η Acun Medya του γνωστού Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού και καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι, να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σκάι στο πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου άλλωστε έχει επενδύσει εδώ και χρόνια στην συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος.

 Ωστόσο η υπερπροσφορά του ίδιου  προγράμματος και μάλιστα με ανακυκλωμένα υλικά έχει αφαιρέσει από τη δυναμική του. Το «Survivor» μάλλον εμφανίζει- ανησυχητικά- σημάδια κόπωσης. Στις δυναμομετρήσεις της Nielsen χάνει κατά κράτος από τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας και είναι φορές που το ξεπερνά (σε τηλεθέαση) το «Masterchef».

Ενδεχομένως το πρόγραμμα να μην έκανε το «μπαμ» που πιθανόν ανέμενε ο σταθμός. Ενδεικτικά στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στο οποίο με αφορμή την ένωση των ομάδων, «κόκκινης» και «μπλε», ο παραγωγός είχε κανονίσει να εμφανιστεί «ζωντανά» ο Σάκης Ρουβάς, στο πάρτι που έστησε η παραγωγή, κατάφερε να έχει την προσοχή μόλις 653.000 τηλεθεατών, λίγο περισσότερους δηλαδή από όποιο άλλο αντίστοιχο προηγούμενο Κυριακάτικο επεισόδιο.

Το νέο ριάλιτι πρόγραμμα που προτείνει ο Τούρκος παραγωγός, έχει όλα τα αγωνιστικά στοιχεία του «Survivor», ακόμα πιο απαιτητικά αγωνίσματα, χωρίς όμως το στοιχείο της συνύπαρξης και της επιβίωσης.

Τα γυρίσματα του «Exatlon»  πραγματοποιούνται επίσης στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς όμως οι παίκτες του να πεινούν και να κλέβουν φαγητό και τσιγάρα, αλλά παλεύουν αναμεταξύ τους σε πολύ δύσκολα αγωνίσματα. Γι’ αυτό εξάλλου οι παίκτες είναι όλοι πρωταθλητές στα αγωνίσματά τους ή  σταρ του θεάματος με έντονα αθλητικά χαρακτηριστικά και τρόπο ζωής.

Το «Exatlon» (ή «Exathlon») φαίνεται να κερδίζει έδαφος στους σχεδιασμούς του σταθμού για την σεζόν 2024-2025 με διαφορετική τοποθέτηση όμως από την αρχική σκέψη. Να αντικαταστήσει το «Survivor». Με άλλα λόγια, κατά μια εκδοχή «Survivor» γιοκ του χρόνου.

Στις ζυμώσεις που γίνονται μεταξύ των δύο πλευρών για το νέο πρόγραμμα λέγεται  πως ο σταθμός έχει ζητήσει ή ετοιμάζεται να θέσει  δικλείδες ασφαλείας και προαπαιτούμενα για να μην έχει έναν… κλώνο του «Survivor» που μπορεί να εξελιχθεί σε τηλεοπτικό Βατερλό.

Ο παρουσιαστής έτσι κι αλλιώς θα είναι άλλος από τον Γιώργο Λιανό , ο οποίος θα βρίσκεται… εντός έδρας για την παρουσίαση του «The voice». Ο σταθμός λέγεται ότι στις προδιαγραφές τηλεθέασης θα θέσει και όριο προς τα κάτω.  Επίσης όσοι παίκτες περάσουν για να λάβουν θέση μπροστά στις κάμερες δεν θα είναι επαγγελματίες γυρολόγοι των ριάλιτι, αλλά  πρωτοεμφανιζόμενοι. Οριστικές αποφάσεις για όλα αναμένεται να ληφθούν μετά το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό (Video)

Τηλεθέαση Αυγούστου το Σαββατοκύριακο

Νέο limit up τηλεθέασης από τη «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:44