search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:02
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Επιπλέον τηλεπαιχνίδι και ριάλιτι εξετάζουν για φέτος και του χρόνου

28.03.2024 13:25
skai new

Οι ζυμώσεις και οι σχεδιασμοί για τη σεζόν 2024-2025 κλιμακώνονται και στο κανάλι του Φαλήρου, όπως άλλωστε και στον ανταγωνισμό. Στον ΣΚΑΪ, καθώς η μυθοπλασία φαίνεται, ως είδος, να μην ευδοκιμεί μέχρι τώρα, γίνονται σκέψεις ώστε στην εκκίνηση της νέας σεζόν ο σταθμός να διαθέτει στο οπλοστάσιο του τυπολογίες σίγουρης απόδοσης, όπως για παράδειγμα τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι.

Το τηλεπαιχνίδι «My man can»- που είχαμε δει το 2018 – ξεσκονίζεται και εκτός απροόπτου θα λάβει θέση στο μενού του σταθμού και μάλιστα σχετικά άμεσα. Θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση (είτε Παρασκευή είτε Σάββατο) και θα το παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Πριν από έξι χρόνια παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Λιανός.

Σε κάθε επεισόδιο του προγράμματος, γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες και δοκιμασίες, τα ζευγάρια που θα παίρνουν μέρος κάθε φορά θα πρέπει να επιδείξουν οξυδέρκεια και ευελιξία για να αντεπεξέλθουν και να επικρατήσουν των αντίπαλων (ζευγαριών).

Στο μεταξύ και μέχρι να αρχίσει το επόμενο «Survivor» στον ΣΚΑΪ «κοιτούν» το ριάλιτι σόου προκλήσεων αθλητικών δεξιοτήτων «Exatlon».

Δύο ομάδες διαγωνιζόμενων και σε αυτό το πρόγραμμα, τα μέλη των οποπίων πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν εξαιρετική φυσική κατάσταση, ανταγωνίζονται μεταξύ τους (και, έστω λίγο, πιθανόν να «σκυλοτρώγονται»).

Τα μέλη των ομάδων επιλέγονται μέσα από συγκεκριμένα τεστ αθλημάτων και φυσικής κατάσταση διότι στο κύριο μέρος του προγράμματος θα καλούνται κάθε φορά να διασχίσουν ειδικά διαμορφωμένες πίστες που απαιτούν δεξιότητες.

Σε αρκετά σημεία το «Exatlon» θυμίζει «Survivor».

Διαβάστε επίσης

«Έσπασε» το κοντέρ της τηλεθέασης το θριλερικό ματς της Γεωργίας-Ελλάδας

Στο Θεό η τηλεθέαση του Alpha λόγω Εθνικής

ΕΡΤ: Η ΕΡΤ2 δεν καταργείται, το καλοκαίρι θα είναι το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:58