search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό (Video)

17.04.2024 08:34
james-survivor-new

Μια περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή είχε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, με τον παίκτη να ενημερώνεται, στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/4), ότι ο πατέρας του, Λευτέρης Καφετζής,  ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

Η παραγωγή τον ενημέρωσε για το περιστατικό, δίνοντάς του τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του με τον ίδιο να δηλώνει στην κάμερα του Survivor σοκαρισμένος.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά.

«Τελικά ο πατέρας μου είναι ο αληθινός survivor»

Ο αδεφός του Τζέιμς, Μάικ Καφετζής μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ περιέγραψε την αδιανόητη περιπέτεια που είχε ο πατέρας του, αναφέροντας τα εξής:

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του.

Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες.

Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό.

Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα» αφηγείται ο αδελφός του Τζέιμς Καφετζή για την περιπέτεια του πατέρα τους, ο οποίος εν τέλει κατάφερε να σωθεί χάρη στη βοήθεια που του προσέφερε ένα αλιευτικό σκάφος.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Ο ετεροθαλής αδερφός της βάζει περούκα και τη γελοιοποιεί στο Youtube (Video)

Η ψυχή του μπουζουκιού…

Οι γιοι του Τζον Λένον και του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψαν μαζί τραγούδι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:26