ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Συντριβή ελικοπτέρου: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στον Σχοινιά (Photos - Video από την πτώση)

23.06.2017 13:22

 

Συγκεκριμένα, νεκροί είναι ο έμπειρος πιλότος του ελικοπτέρου, Δημήτρης Πρέντζας, και ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο, Άκης Βουλγαρέλης.

Ο Δημήτρης Πρέντζας ήταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας με πολλές ώρες πτήσης.

Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης μετέδωσε ζωντανά τον θάνατό του, εν άγνοιά του. Είναι πατέρας ενός παιδιού και οι δικοί του άνθρωποι τον φώναζαν Άκη. Ασχολούνταν με το bodybuilding με σημαντικές διακρίσεις.

Η τελευταία του ανάρτηση με τίτλο «Έλεγχος βάρδιας από ψηλά» ήταν το τέλος για εκείνον.

 

Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας

Σε σταθερή κατάσταση, παραμένει στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος του ΚΑΤ, ο ασθενής Δ. Ε., 22 ετών, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, στις 11:45 πμ, μετά τον τραυματισμό του από πτώση ελικοπτέρου, όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.

 «Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος, μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης» αναφέρει το ιατρικό δελτίο, που καταλήγει πως ο ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:27
Exit mobile version