search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:42
MENU CLOSE

Δίκη για το Μάτι: «Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα» – Ντοκουμέντο από το ξέσπασμα των συγγενών (Photos/Video)

29.04.2024 14:14
karekles_,mati
Facebook @Angelos Kontos

Την ετυμηγορία του για τη φονική φωτιά στο Μάτι ανακοίνωσε σήμερα το δικαστήριο, καταδικάζοντας 6 από τους 21 κατηγορούμενους, σε ποινές που μετατράπηκαν σε εξαγοράσιμες, προκαλώντας οργή στο ακροατήριο.

Κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα, κάποια φώναζαν προς την έδρα ενώ «έφυγαν» και καρέκλες προς τους κατηγορούμενους.

Για το τελευταίο επεισόδιο, την ευθύνη ανέλαβε ένας άνδρας, που όπως έγραψε ο ίδιος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη» έγραψε στο Facebook ο Άγγελος Κοντοθάνος.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες είναι στενός φίλος του πατέρα που έχασε στο Μάτι τα δίδυμα κοριτσάκια του. Η Σοφία και η Βασιλική είχαν βρει φρικτό θάνατο αγκαλιά με τη γιαγιά και τον παππού τους, στο οικόπεδο όπου εγκλωβίστηκαν πολλά από τα θύματα της πυρκαγιάς.

«Τσίπα δεν έχετε;»

Η ένταση είχε ξεκινήσει νωρίτερα όταν οι πολίτες άκουσαν συνήγορο υπεράσπισης να αναφέρει για τον εντολέα του πως είναι οικογενειάρχης.

«Όλοι έντιμοι οικογενειάρχες είναι… Και εμείς οικογένειες είχαμε.. Δεν μπορώ άλλο… Περίμενα έξι χρόνια …Θα το πάθω το εγκεφαλικό σήμερα. Εχετε καταλάβει τι δικάσατε;» είπε μια γυναίκα.

Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν όταν το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε εξαγοράσιμες.

«Να κάνουμε κανέναν έρανο … Ντροπή….», φώναζαν μεταξύ άλλων οι συγγενείς των θυμάτων μέσα στην αίθουσα.

«Κρυφτείτε» ακούγεται να λέει μία γυναίκα, στο βίντεο που μετέδωσε το STAR.

«Το δικαστήριο σας αποτελεί προσβολή για τους νεκρούς,τους ζωντανούς και την αλήθεια» φώναξε άλλος κάποιος από το κοινό.

«Συγχαρητήρια. Τσίπα δεν έχετε;» φώναξε άλλος πολίτης που βρισκόταν στην αίθουσα. «Στην τρύπα σας… Δεν είστε άνθρωποι.. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι έγινε στο Μάτι και εμείς βασιζόμαστε σε εσάς» σχολίασε άλλος από τους παρόντες.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: «Ντροπιαστική ημέρα για την δικαιοσύνη» ανέφερε η δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων

Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και οι 6 καταδικασθέντες, σε εξαγοράσιμες μετέτρεψε τις ποινές το δικαστήριο – Πέταξαν καρέκλες οι συγγενείς των θυμάτων (photos)

Δούρου για Μάτι: Δεν ζητώ να πουν συγνώμη οι ηθικοί αυτουργοί της δίωξης μου, που με έδειχναν με το δάκτυλο ως ένοχη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29