ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:39
MENU CLOSE

Λαγκάρντ για Τσίπρα: «Ήταν πάντα σοβαρός, δεν έπαιζε» (Video)

16.07.2017 17:36
 
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στο γαλλικό κανάλι France D και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για την «ταραγμένη» περίοδο του 2015 και τις τότε οριακές διαπραγματεύσεις.
 
Η επικεφαλής του ΔΝΤ απάντησε πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα σοβαρός, δεν έπαιζε, δεν έκανε παιχνίδια στρατηγικής και δεν υποκρινόταν».
 
Η Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ανταποκριτής του σταθμού στην Ουάσιγκτον, είπε ακόμη, ότι η ίδια ήξερε από την αρχή πως ο Τσίπρας βρίσκεται στην Ευρωζώνη, αλλά ο ίδιος φιλοδοξούσε να αλλάξει τους κανόνες και μετά συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι είναι συλλογικό, πως υπάρχουν κανόνες και για να αλλάξουν δεν χρειάζεται μόνο ένας αλλά και άλλοι 18.


Η συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και στην οποία αναμένεται να εγκριθεί ομόφωνα η νέα δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version