ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:47
MENU CLOSE

Τζένιφερ και Μαργκότ «κονταροχτυπιούνται» για ένα ρόλο σε ταινία του Ταραντίνο

18.07.2017 06:36

 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter o Ταραντίνο σχεδιάζει να γυρίσει ταινία που θα αφηγείται τις δολοφονίες του Μάνσον που συγκλόνισαν τον κόσμο στα τέλη της δεκαετία του ‘60.

Το άρθρο αναφέρει πως ο διάσημος σκηνοθέτης έχει προσεγγίσει μεγάλα ονόματα στο Χόλιγουντ για το κάστινγκ όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ η Τζένιφερ Λόρενς και η Μργκότ Ρόμπι είναι υποψήφιες για τον ρόλο της αδικοχαμένης Σάρον Τέιτ της συζύγου του διάσημου σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία δολοφονήθηκε από τον Μάνσον και τους οπαδούς του.

Από την στιγμή που ακούστηκε η είδηση πως οι δύο σταρ διεκδικούν τον ίδιο ρόλο, το όνομα της Λόρενς πλασάρεται ως φαβορί, αφού η χολιγουντιανή σταρ έχει μεγάλη εμπειρία και πολλά βραβεία στην καριέρα της.

Ωστόσο η αδελφή της Σάρον Τέιτ, η Ντέμπρα, με δηλώσεις της στο ΤΜΖ είπε πως θεωρεί πως η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι «αρκετά όμορφη» για να ενσαρκώσει την αδελφή της.

Παράλληλα τόνισε πως η ίδια διατηρεί όλα τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας της αδικοχαμένης αδελφής της και πως ο Tαραντίνο ακόμα δεν την έχει προσεγγίσει για να ζητήσει τη γνώμη της για το νέο του σκηνοθετικό πρότζεκτ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:47
Exit mobile version