search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:31
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόρενς: Όταν της ζήτησαν να χάσει κιλά για να πάρει έναν ρόλο

09.12.2022 11:18
tzenifer-lorens-new

Για τη σειρά «Hunger Games» μίλησε η Τζένιφερ Λόρενς, αποκαλύπτοντας ότι της ζητήθηκε να χάσει κάποια κιλά προκειμένου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μιλώντας στο «Variety», η ηθοποιός υποστήριξε, συγκεκριμένα, ότι όταν πήγε για το κάστινγκ, τη ρώτησαν πόσα κιλά σκοπεύει να χάσει για να πάρει τον ρόλο με την ίδια, ωστόσο, να αρνείται κατηγορηματικά να μπει στη διαδικασία να κάνει δίαιτα

«Εκτός από το γεγονός ότι ήμουν πολύ νέα, αναπτυσσόμουν και δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα. Δεν ξέρω όμως, αν ήθελα όλα αυτά τα κορίτσια που θα ήθελαν να ντύνονται σαν την Κάτνις να νιώθουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, επειδή δεν ζυγίζουν λιγότερα κιλά», δήλωσε.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η Λόρενς έχει κάνει σαφές ότι ποτέ δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να χάσει κιλά μόνο και μόνο για να πάρει έναν ρόλο.

«Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε άλλη συνέντευξή της κατά το παρελθόν, η ηθοποιός είχε επισημάνει ότι είναι πολύ σημαντικό για την ίδια να προωθεί -μέσω των χαρακτήρων που υποδύεται- υγιή και θετικά πρότυπα για τα νέα κορίτσια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που μου λένε να πληρώσουμε μισά-μισά» (Video)

Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, είναι ιστορική στιγμή»

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:29