search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:04
MENU CLOSE

«TV Queen»: Στα «ρηχά» της τηλεθέασης το νέο ριάλιτι του Open

29.04.2024 15:45
TVQUEEN

Για τα δεδομένα του καναλιού το νέο ριάλιτι «TV Queen» που προτείνει από χθες το Open είχε απόδοση διπλάσια από το μέσο όρο που καταφέρνει το κανάλι στο Κυριακάτικο βραδινό τρίωρό του. Τι δείχνει ο πίνακας της Nielsen για τις υπόλοιπες προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Φαίνεται άλλωστε και στο διάγραμμα τηλεθέασης του που δημοσιοποιεί η Nielsen. Ωστόσο το «TV Queen», αν και είχε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τα «ρηχά» νερά της Nielsen.

Η αναμέτρηση με το αρραγές μέτωπο μυθοπλασίας του Mega και με το «Survivor» του Σκάι ήταν άνιση. Το ριάλιτι του Open, αναμετρήθηκε με τη σειρά «Στα σύνορα» του Star, με την περιπετειώδη ταινία «Η μάσκα του Ζορό» της ΕΡΤ1, τα βρήκε σκούρα με την «Αθλητική Κυριακή», αλλά φαίνεται να «νίκησε» στην κόντρα με την ταινία animation «Σπίριτ: Ο ατίθασος» του Alpha και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει ο εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1.

Τα δύσκολα αρχίζουν από σήμερα και κυρίως από την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα, καθώς τις επόμενες ημέρες τα προγράμματα των καναλιών στην βραδινή ζώνη είναι εναρμονισμένα στο πνεύμα των ημερών.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Πρώτη πρόβα για τη Μαρίνα Σάττι (Photos)

Οι «Πρωταγωνιστές» πήγαν στην Πάτμο (Video/Photos)

ΣΚΑΪ: Σχεδιάζεται βαθύ λίφτινγκ στον πρόγραμμα της νέας σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:04