search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:28
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Πρώτη πρόβα για τη Μαρίνα Σάττι (Photos)

29.04.2024 14:47
marina-satti-eurovision-new

Στην σκηνή του Malmo Arena ανέβηκε η Μαρίνα Σάττι προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη πρόβα για τη φετινή Eurovision.

Φορώντας ένα μωβ φόρεμα, η τραγουδίστρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με τους τέσσερις χορευτές -μία γυναίκα και τρεις άντρες- να την πλαισιώνουν σε μια street dance χορογραφία με παραδοσιακά στοιχεία. 

Εντυπωσιακά, 3D πολύχρωμα γραφικά δημιούργησαν ένα μοναδικό θέαμα με την κάμερα να καταγράφει κάθε κίνηση της Μαρίνας Σάττι η οποία, αναμφισβήτητα, κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η δεύτερη πρόβα πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το τραγούδι «ZARI», στον Β΄ Ημιτελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Mεγάλο Τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου.

Τον A’ Ημιτελικό στις 7 Μαΐου, τον B’ Ημιτελικό στις 9 Μαΐου και τον Τελικό στις 11 Μαΐου, στις 22:00, θα μεταδώσουν αποκλειστικά η ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Οι «Πρωταγωνιστές» πήγαν στην Πάτμο (Video/Photos)

ΣΚΑΪ: Σχεδιάζεται βαθύ λίφτινγκ στον πρόγραμμα της νέας σεζόν

«Spacey Unmasked»: Η άνοδος και η πτώση του Κέβιν Σπέισι σε ντοκιμαντέρ του Channel 4 (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32