ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Σκληρή κόντρα Λοβέρδου και Κωνσταντινόπουλου με Κουρουμπλή: «Γενίτσαρος και Ρίψασπις»

01.09.2017 10:52

 

«Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι, όπως ο κ. Κουρουμπλής να μας νουθετούν και να μας προσκαλούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις, είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στο χώρο μας, πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος. Έφυγε, λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Προτιμώ, να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής. «Θα πιουν το ποτήριο που τούς λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη», πρόσθεσε. «Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα είναι αδελφόθεοι», παρατήρησε.

«Με διέγραψαν, δεν έφυγα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα, και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:18
Exit mobile version