Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοκαρισμένος δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης από την άδεια στον αρχιπιστολέρο της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε: «Δεν κρύβεται ο Κουφοντίνας. Ετοιμάζει νέα γενιά τρομοκρατών».
Και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ότι θα έβγαινε ο Κουφοντίνας και θα ήταν ελύθερος να πίνει το καφεδάκι του, τη στιγμή που έχιε δολοφονήσει τόσους ανθρώπους. Είναι ο πιο επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος που έχουμε δει στην Ελλάδα».
«Κι εγώ και η Αλεξία (αδερφή του) φοβόμαστε ότι θα ξαναπάμε σε κηδεία θύματος τρομοκρατικής ενέργειας» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος έχει χάσει τον πατέρα του Παύλο, από την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από τον Δ. Κουφοντίνα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.