ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:20
MENU CLOSE

Ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor 2: Στον Αγ. Δομίνικο, Παπαργυρόπουλος και Δαλάκα

07.01.2018 14:29

 

Η εταιρία παραγωγής περνάει από κόσκινο όλους τους υποψηφίους προκειμένου να καταλήξει στους συμμετέχοντες, αφού στόχος της είναι το δεύτερο Survivor να ξεπεράσει σε θεαματικότητα και επιτυχία το πρώτο.

Οι δυο πρώτοι στους οποίους άναψαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους, και ήδη έχουν υπογράψει είναι ο Παπαργυρόπουλος και η Δαλάκα.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έχει σαν μεγάλη αγάπη το θέατρο, το οποίο μάλιστα έχει σπουδάσει. Τόλμησε να κάνει και τα πρώτα του βήματα και έπαιξε με τη Νάντια Μπουλέ στο Rocky Horror Show. Έχει τελειώσει τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα, ενώ συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο UCLA του Λος Αντζελες, παρακολουθώντας μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου.

Η Κατερίνα Δαλάκα, είναι 25 ετών, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ’εμποδίων.

Εκτός από τα δυο αυτά ονόματα που έχουν «κλειδώσει» κανένα άλλο όνομα δεν έχει γίνει γνωστό από την παραγωγή του ριάλιτι.

Οι πρώτες σκέψεις του Σκαι, είναι το Survivor 2 να ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου. Θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την εβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07
Exit mobile version