ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:14
MENU CLOSE

Μεγάλη έκπληξη από την Apple - Τι σχεδιάζει για τα iPhone

22.01.2018 18:12

 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το Apple Insider, ειδικός αναλυτής, ο οποίος αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφοριών για την Apple ανέφερε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να διακόψει οριστικά την παραγωγή του τηλεφώνου-ναυαρχίδας της, του περίφημου iPhone X.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, ο βασικός λόγος για αυτή την κίνηση είναι η μεγάλη έλλειψη ενδιαφέροντος από την Ασία, γεγονός που οδήγησε την Apple στην απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του iPhone X το καλοκαίρι.

Ο αναλυτής επισημαίνει ότι στην Κίνα η μεγάλη οθόνη είναι το βασικό συστατικό στοιχείο ενός καλού κινητού, όμως οι Κινέζοι καταναλωτές θεωρούν πως το πάνω σημείο του iPhone X καταλαμβάνει πολύ χρήσιμο χώρο. Και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα αν αναλογιστεί κανείς πως το φθηνότερο iPhone 8 έχει ουσιαστικά πιο μεγάλη οθόνη.

Πάντως, ο αναλυτής εκτιμά ότι το iPhone X θα αντικατασταθεί από τρία νέα μοντέλα που θα του μοιάζουν: το iPhone X δεύτερης γενιάς με οθόνη 5,8 ιντσών, ένα iPhone X Plus με οθόνη 6,5 ιντσών και ένα 6,1 ιντσών κινητό κόστους 650-750 δολαρίων που θα αντικαταστήσει το iPhone SE.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:13
Exit mobile version