ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:57
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία που πυροβολήθηκε από ληστές: Η εισβολή και οι πυροβολισμοί (Video)

02.04.2018 17:33

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε εκείνη και ο σύζυγός της λέγοντας μάλιστα ότι οι δράστες ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν «κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά».

«Όταν ξύπνησε o  σύζυγός μου αντίκρισε  δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωμάτιό, μας έβριζαν και  απειλούσαν σε άπταιστα  Ελληνικά.Ο άνδρας μου, αντέδρασε και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές, ο οποίος  τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη» ανέφερε η σύζυγος του κ. Σταματιάδη.
 
Σύμφωνα  με τις περιγραφές της γυναίκας οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Ακόμη ανέφερε  ότι στη σοφίτα κοιμόταν ο 18χρονος γιος τους.
 
Στο πλευρό του 52χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» βρίσκονται τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του. Η σύζυγος του επιχειρηματία το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν «προσευχηθείτε όλοι για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί για εκείνον».

Πληροφορίες: newpost.gr
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:49
Exit mobile version