ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα κάνει την…Πετροβασίλη στο «Χτυποκάρδια στο θράνιο»: Ρίσκο να υποδυθεί οποιαδήποτε άλλη την Αλίκη

17.05.2018 08:26

 

Πρωταγωνιστές της παράστασης, όπως είναι γνωστό θα είναι η Κατερίνα Γερονικολού, στο ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, και ο Ορέστης Τζιόβας, στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στην ερώτηση αν είναι ρίσκο για την Κατερίνα Γερονικολού να υποδυθεί έναν ρόλο που έχει ταυτίσει ο κόσμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τίνα Σακελλαρίου απάντησε: Όπως και να το δεις είναι ρίσκο. Αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάει ο κόσμος με σύγκριση. Άλλο είναι η Γερονικολού, άλλο η Βουγιουκλάκη.

Αναφερόμενη στον Ορέστη Τζιόβα, είπε: «Γιατί να μην υποδυθεί τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Γιατί να μην το κάνει; Πολύ ωραίο παιδί είναι. Τα λέει. Καλός ηθοποιός είναι. Γιατί να μην τον κάνει τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Όπως επίσης και η Γερονικολού γιατί να μην κάνει τον ρόλο της Αλίκης; Τώρα βέβαια αν ψάχνουμε να βρούμε την ξανθιά και την σταρ την Αλίκη, δεν θα τη βρούμε».

«Αν ερχόταν ο Λάκης Λαζόπουλος που είναι ο σκηνοθέτης στο «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» κι έλεγε ότι θα ήθελα να βάλω τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίξει ένα ρόλο…», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Λες για τον Ντάνο; Κοίταξε να δεις, είναι παρακινδυνευμένο αυτό που λες, δεν ξέρω», είπε η Τίνα Σακελλάριου χωρίς να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Όσο για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Τίνα Σακελλαρίου είπε ότι αυτό θα ήταν μάλλον παρακινδυνευμένο….

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:02
Exit mobile version