ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Λεβέντης: Αν είναι να τελειώσουμε το Σκοπιανό με χρήση του όρου Μακεδονία καλύτερα να κόψουμε το λαιμό μας

18.05.2018 10:48

 

Ο κ. Λεβέντης επικαλέστηκε ενημέρωση ότι τελικά θα υπερψηφίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτώμενος «ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;». Στην ερώτηση πόθεν προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε «ε, δεν ξέρετε τώρα. Εγώ μίλησα 4-5 φορές με τον αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Όταν μου λέει ότι αν δώσουμε το όνομα θα βάλει η Τουρκία τη μύτη της».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου.

«Στους Αμερικάνους κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμστε κόμμα πατριωτικό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι σε συζήτηση που είχαν τον ρώτησε «τι ζητάτε; Εμείς είμαστε τσογλάνια;». 

Μιλώντας για τα εξοπλιστικά είπε ότι «εγώ ζήτησα στις προμήθειες πανω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα».

«Να κάνουμε μια παραγγελία 30 αεροσκάφων γιατί ούτως ή άλλως τα χρήματα δεν τα δίνουμε αμέσως» κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35
Exit mobile version