search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:55
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Συνέχισε το Q&A στο Instagram, τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τη μουσική που του αρέσει (Video)

24.04.2024 09:34
STEFANOS_KASSELAKES_27_12
Eurokinissi

Συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις των χρηστών του Instagram o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά το πρώτο… Q&A που πραγματοποίησε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτρύωσης.

Ο Σ. Κασσελάκης ερωτηθείς για το αν δέχθηκε κάποια συμβουλή από τον προκάτοχό του στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ότι «μου είπε στην αρχή, από κάθε άνθρωπο έχεις κάτι καλό να πάρεις και αυτό το θεωρώ πολύ σοφό. Προφανώς στον στίβο της πολιτικής δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο, τα ίδια κινητρα και την ίδια αφετηρία αν και θα έπρεπε ειδικά στον χώρο της αριστεράς . Η συμβουλή αυτή με έχει κάνει πιο διαλλακτικό και υπονομνετικό και πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ζήσει πολύ έντονα τη συμβουλή αυτή στην μεγάλη καριέρα του στην πολιτική».

Όσον αφορά στη μουσική που του αρέσει, είπε ότι ακούει «κλασσική ροκ καθώς μου αρέσει η περίοδος των 80s, ακούω που και που dance και όλο το κομμάτι της καλοκαιρινής σεζόν. Στα ελληνικά ακούω τα πάντα, μου αρέσει η έντεχνη. Σαν επιλογή θα έλεγα ότι μου αρέσουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Σταμάτης Κραουνάκης».

Περιγράφοντας το ιδανικό για τον ίδιο σαββατόβραδο, ο Σ. Κασσελάκης είπε ότι «θα είχαμε τους φίλους μας, οχτώ άτομα και εμείς οι δύο, δέκα, γύρω από ένα τραπέζι, θα μαγειρέψουμε κρέας στη γάστρα για 3 ώρες, short ribs, με κόκκινο κρασί και η Φάρλι μετά να παρακαλάει όλο το τραπέζι για αποφάγια αλλά δεν θα πάρει τίποτα». Επίσης, χαιρέτισε και τον Ταξιάρχη από τον ουλαμό του στη Θήβα λέγοντας «μου λείπεις, εύχομαι να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου στον Ασπρόπυργο» με τον Εύαγγελο Αποστολάκη να προσθέτει «Ταξιάρχη, καλή θητεία, καλός πολίτης».

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές η Νέα Αριστερά

Μητσοτάκης στη Θεσσαλία: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση

ΚΚΕ: Μόνο η πάλη του λαού μπορεί να ορθώσει αποτελεσματικό τείχος απέναντι στον φασισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:53