search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:48
MENU CLOSE

«Βόμβα» Βαλλιανάτου για τον Ζακ Κωστόπουλο: Δεν μπήκε στο μαγαζί για να κλέψει αλλά για να προστατευτεί από καυγά

23.09.2018 13:25
Ιατροδικαστές: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου - Media

 

Μία διαφορετική εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ομόνοια, που η, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο κατέληξε στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, μετά από άγριο ξυλοδαρμό, δίνει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γ. Βαλλιανάτος υποστηρίζει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε στο μαγαζί για να κλέψει, αλλά για να προστατευτεί «από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα». Υποστηρίζει δε ότι υπάρχει και το σχετικό οπτικό υλικό που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταστηματάρχης, που σε βίντεο φαίνεται μαζί με έναν άλλον άνδρα να κλωτσά επανειλημμένα στο πρόσωπο τον Ζακ, παρά το γεγονός ότι είναι πεσμένος και μάλιστα στα σπασμένα γυαλιά από τη βιτρίνα, συνελήφθη το Σάββατο ενώ του αποδόθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34