ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:00
MENU CLOSE

«Οι συνεργασίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκαναν κακό» (Video)

15.10.2018 11:00

 

Ο λόγος για τη Μαρία Κωνσταντάτου η οποία -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι η συμμετοχή της στις ελληνικές ταινίες «Αχ αυτή η γυναίκα μου» και «Η Μαρία της σιωπής» στάθηκε η αιτία ώστε να μην την επιλέγουν σε σοβαρές παραστάσεις στο θέατρο.

“Ο κινηματογράφος άλλαξε την θεατρική μου πορεία προς το χειρότερο. Δύο ταινίες έχω κάνει και τις δύο με την Αλίκη. Ο ρόλος της «Ασημίνας» φοβάμαι ότι μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο για πιο σοβαρούς ρόλους. Ήθελα να παίξω τραγωδία. Δεν έχω παίξει ούτε στην Επίδαυρο, ούτε στο Ηρώδειο κι έχει παίξει και η κουτσή Μαρία.” είπε.

Αναφορικά με τις σχέσεις που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη η ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά:

“Φίλες είναι μεγάλη κουβέντα. Κάποτε μου είπε η Αλίκη “Μαρία γιατί δεν είμαστε φίλες εμείς”; Και της είπα «Αλίκη μου γιατί δεν έχεις χρόνο». Η φιλία χτίζεται.”

Τέλος, η Μαρία Κωνσταντάτου εκμυστηρεύτηκε μια πολύ προσωπική της στιγμή και συγκεκριμένα, τον χαμό του παιδιού που γέννησε νεκρό. Μετά από αυτό το γεγονός, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν της άφηναν ελεύθερο χρόνο, παρ’ όλ’ αυτά, δεν της έλειψε ποτέ ένα παιδί και αυτός είναι ο λόγος που δεν σκέφτηκε ποτέ να υιοθετήσει.

Δείτε το σχετικο βίντεο παρακάτω…

 

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:00
Exit mobile version