search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Κάμερα «έπιασε» τον ξυλοδαρμό δημοτικού υπαλλήλου με φτυάρι και… μπουνιές εν ώρα εργασίας

23.04.2024 16:48
peripoliko_new

Κάμερα «έπιασε» τα χτυπήματα που δέχτηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, ο υπάλληλος του Δήμου από δύο άνδρες, εν μέσω σφοδρής καταιγίδας. Ο ένας εξ αυτών σήκωσε ακόμη και φτυάρι για να τον χτυπήσει ενώ στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο βάναυσος τρόπος με τον οποίο τον χτύπησαν. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:30 και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, ο υδραυλικός δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 25 ετών, με τον 51χρονο να είναι αυτός που φέρεται να σήκωσε ένα φτυάρι και να τον χτυπήσει, ενώ στη συνέχεια ο 25χρονος τον γρονθοκόπησε.

Όλα άρχισαν όταν ο δήμαρχος της περιοχής, Μανώλης Καρράς, μαζί με τον αντιδήμαρχο, τον πρόεδρο της κοινότητας, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας και τον 42χρονο υπάλληλο, υδραυλικό στην ειδικότητα, πήγαν να εποπτεύσουν ένα καινούργιο αντιπλημμυρικό έργο, την ώρα που σημειωνόταν βροχόπτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο υπάλληλος αλλά και όσα κατήγγειλε ο δήμαρχος Προποντίδας, ο 42χρονος υδραυλικός μετέβη κάποια στιγμή σε αντλιοστάσιο της περιοχής προκειμένου να εποπτεύσει το έργο. Στην επιστροφή δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν ακόμη και με φτυάρι στο κεφάλι.

Ο υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, από όπου και έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Συλλήψεις για την επίθεση

Ο υδραυλικός κατέθεσε μήνυση, με τον 51χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος να συλλαμβάνεται το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Για την επίθεση έχει ταυτοποηθεί ένας ακόμη 25χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο σύντροφος της κόρης του 51χρονου καταστηματάρχη. Σε βάρος των δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία για βία κατά υπαλλήλου και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σημειώνεται πως ο δήμος Προποντίδας, πέραν της καταδίκης του περιστατικού, θα εξετάσει την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καλαμάτα: 55χρονος έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο τηλεπαρουσιαστής που φέρεται να εμπλέκεται σε 2 υποθέσεις εκβιασμού

Ρέντη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα σε βάρος των συλληφθέντων για τη δολοφονία Λυγγερίδη – Ποιους αναζητούν ακόμη οι αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:58