search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:43
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Επίθεση με μπουνιές και… φτυάρι δέχτηκε δημοτικός υπάλληλος εν μέσω καταιγίδας

22.04.2024 16:08
EKAV-NEW

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας δημοτικός υπάλληλος του του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024), στα Νέα Μουδανιά.

Ο υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας δέχθηκε την επίθεση αυτή–εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στη Χαλκιδική– από δύο άνδρες όπως αναφέρει το thestival.gr.

Μάλιστα ο ένας δεν δίστασε να σηκώσει ακόμη και φτυάρι για να τον χτυπήσει. Ο δημοτικός υπάλληλος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, ο άτυχος υδραυλικός δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 25 ετών.

Τον χτύπησαν με φτυάρι και μετά τον γρονθοκόπησαν

Ο 51χρονος του κατάφερε χτύπημα με φτυάρι, ενώ στη συνέχεια ο 25χρονος τον γρονθοκόπησε. Μετά την επίθεση ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, από όπου και έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στο thestival.gr ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, η επίθεση έγινε εν μέσω νεροποντής και χαλαζόπτωσης και ενώ συνεργεία του Δήμου, αλλά και ο ίδιος, είχαν μεταβεί σε περιοχή των Νέων Μουδανιών, προκειμένου να επιθεωρήσουν ένα νέο αντιπλημμυρικό έργο.

«Το βράδυ του Σαββάτου, εγώ, ο αντιδήμαρχος, οι Διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας Ποιότητας Ζωής, ο υδραυλικός αλλά και μηχανήματα του Δήμου μεταβήκαμε στο σημείο προκειμένου να δούμε αν θα λειτουργούσε ένα καινούργιο αντιπλημμυρικό έργο. Κάποια στιγμή και ενώ ο υδραυλικός περνούσε μπροστά από κάποιο κατάστημα, δέχθηκε επίθεση», δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Καρράς.

«Είναι τραγικό» λέει ο δήμαρχος

Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος, ο δημοτικός υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα αφού έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και γλίτωσε από ένα χτύπημα στο κεφάλ. Ο κ. Καρράς καταδίκασε το περιστατικό και εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα όσα συνέβησαν: «Είναι τραγικό. Πήγαμε το Σάββατο το βράδυ να δούμε την κατάσταση με το νέο αντιπλημμυρικό έργο και ο υπάλληλός μας δέχθηκε επίθεση. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε ξανά κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Δήμαρχος της περιοχής.

Σε βάρος του 51χρονου αλλά και του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: Επιχείρηση – σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της ομάδας που ευθύνεται για τη δολοφονία Λυγγερίδη – H ιεραρχία και οι ρόλοι των μελών της

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη τηλεπαρουσιαστής για εκβιασμό σε πρώην μάνατζερ μοντέλων

Χάος στο δικαστήριο του Βόλου σε υπόθεση επεισοδίων στον Δήμο – Η Κωνσταντοπούλου μήνυσε την πρόεδρο  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:40