search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:33
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση ο τηλεπαρουσιαστής για εκβιασμό σε πρώην μάνατζερ μοντέλων – Για συνέργεια κατηγορείται 39χρονος εκδότης

22.04.2024 16:51
peripoliko new

Παραμένει υπό κράτηση ο 58χρονος τηλεπαρουσιαστής που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για εκβιασμό πρώην μάνατζερ μοντέλων. Για συνέργεια κατηγορείται 39χρονος εκδότης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr για τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη, ο 58χρονος απαιτούσε χρήματα για λογαριασμό 39χρονου πρώην μάνατζερ μοντέλων που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος των δύο τελευταίων και ενός ακόμη αγνώστου προσώπου.

Οι καταγγελίες

Προηγήθηκαν οι καταγγελίες ενός 44χρονου τραγουδιστή οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ιστοσελίδων και έντυπης εφημερίδας, τον εκβίαζε.

Συγκεκριμένα του ζήτησε περίπου 15.000 ευρώ για να αποσύρει τα δημοσιεύματα όπου αναγραφόταν πως ο τραγουδιστής είναι παιδεραστής και ότι κακοποιούσε σεξουαλικά έναν 13χρονο, επί τρεις μήνες.

Στις 20 Απριλίου στην ίδια Αστυνομική Υπηρεσία μετέβη κι ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος κατήγγειλε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος του ζητούσε εκβιαστικά να του καταβάλει 200.000 ευρώ για ανά αποσύρει ανάλογα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος φέρεται πως τηλεφώνησε στον 36χρονο για να του ζητήσει μέρος των χρημάτων ύστερα από συνεννόηση με τον δεύτερο κατηγορούμενο. Κατά τη συνάντησή τους σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αύριο η δίκη του παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (η υπόθεση αναβλήθηκε για αύριο), ενώ ο 39χρονος δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Διαβάστε επίσης:

Χάος στο δικαστήριο του Βόλου σε υπόθεση επεισοδίων στον Δήμο – Η Κωνσταντοπούλου μήνυσε την πρόεδρο  

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:28