search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Χάος στο δικαστήριο του Βόλου σε υπόθεση επεισοδίων στον Δήμο – Η Κωνσταντοπούλου μήνυσε την πρόεδρο  

22.04.2024 15:00
KWNSTANTOPOULOU
Eurokinissi

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης υπόθεσης στον Βόλο, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μηνύει την πρόεδρο της αίθουσας κι αυτή να εκρήγνυται.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, είναι συνήγορος δύο δημοτικών συμβούλων του Δήμου Βόλου, με αφορμή υπόθεση με επεισόδιο σε συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου, το 2017.

Η Κωνσταντοπούλου που έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων,  ανακοίνωσε στην έδρα πώς ο ένας εκ των δύο αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω υπέρτασης και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ακολούθηδε η έκρηξη της Κωνσταντοπούλου καθώς η πρόεδρος του δικαστηρίου της έδωσε μόνο δύο λεπτά για να καταθέσει την δήλωση της. 

Η Κωνσταντοπούλου την κατηγόρησε πως εκείνη προκάλεσε νωρίτερα ακραία ένταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο ο Αρ. Φραγκουδάκης. «Διεκδίκησε τα δικαιώματα του και ηθελημένα του προκαλέσατε βλάβη. Στοχοποιήσατε κατηγορουμένους για πολλοστή φορά. Είστε το δικαστήριο του δημάρχου», είπε και υπέβαλε γραπτό αίτημα ζητώντας να ενημερωθεί γιατί εξετάστηκαν 5 μάρτυρες χωρίς να είναι η ίδια παρούσα.

Κωνσταντοπούλου: «Συμπεριφέρεσαι σαν να παίρνεις εντολές από τον Μπέο»

«Συμπεριφέρεστε ως δικαστής που λαμβάνει εντολές από τον Αχ. Μπέο και περιφρονεί τους κατηγορουμένους» πρόσθεσε και ζήτησε να διακοπεί η δίκη, ενώ «κάλεσε» την πρόεδρο του δικαστηρίου να ενημερώσει για την «σχέση της με τον Βασίλη Ζαχείλα που ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ και ζήτησε να απέχει από το δικαστήριο» γιατί, όπως είπε, έχει μεροληψία υπέρ του Αχ. Μπεου.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα διακοπής της δίκης, όπως και το αίτημα να επανεξεταστούν οι πέντε μάρτυρες. Εκεί η Κωνσταντοπούλου ζήτησε να απέχει από την διαδικασία η πρόεδρος και δήλωσε πως θα της υποβάλει μήνυση για παραβίαση καθηκόντων, όπως και κατά των αστυνομικών.

Η δίκη διεκόπη για λίγο και με την επανέναρξή της, η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να ενημερωθεί από το Τμήμα Μηνύσεων εάν κατατέθηκε μήνυση εναντίον της.

Η Κωνσταντοπούλου την κατηγόρησε πως «γελοιοποιεί» την διαδικασία και υπέβαλλε αίτημα εξαίρεσης. Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν αφού δεν εξετάστηκαν οι αιτήσεις εξαίρεσης, με την πρόεδρο της έδρας να φέρεται να της αφαίρεσε τον λόγο. 

Κατατέθηκε νέο αίτημα εξαίρεσης, με την κ. Κωνσταντοπούλου να επαναλαμβάνει ότι το δικαστήριο «σέρνεται πίσω από τον Αχ. Μπέο». Τα αιτήματα απορρίφθηκαν εκ νέου…

Στη συνέχεια ο μηνυτής κατέθεσε στο δικαστήριο, με την πρόεδρο να μην επιτρέπει ερωτήσεις στην Κωνσταντοπούλου, η οποία άρχισε να φωνάζει «ντροπή».

Η δίκη θα διεκόπη και θα συνεχιστεί σε άλλη ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεκίνησε η προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή (Video)

ΗΡΩΝ και WE4ALL γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στις Αχαρνές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:20