search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:39
MENU CLOSE

ΗΡΩΝ και WE4ALL γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στις Αχαρνές

22.04.2024 12:31
hrwn-dentrofyteysi

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων, εξασφαλίζοντας ανάσα σε μία ακόμη γειτονιά της πρωτεύουσας. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας ενέργειας ΗΡΩΝ, μέλος του Oμίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, σε συνεργασία με την we4all και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών, σε κλίμα προσφοράς και οικολογικής συνείδησης.

Η δενδροφύτευση στις Αχαρνές συνιστά το πρώτο βήμα υλοποίησης της υπόσχεσης που είχε δώσει ο ΗΡΩΝ μέσα από την πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη δράση της με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό», για κάθε συμμετοχή στην οποία η εταιρεία ανέλαβε τη φύτευση ενός δένδρου. Αποτελεί μάλιστα το πρώτο βήμα μιας σειράς ανάλογων δράσεων που σχεδιάζει να υλοποιήσει η εταιρεία σε πολλά και διαφορετικά σημεία της χώρας σε συνεργασία με την we4all, με στόχο ο αριθμός των δένδρων που θα φυτευτούν σε όλη την Ελλάδα να ξεπεράσει τα 2.000!

Επιδεικνύοντας ενεργό και υπεύθυνη δράση σε μία περίοδο πρωτοφανών περιβαλλοντικών προκλήσεων, ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο «πράσινου», βιώσιμου περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές. Η συγκεκριμένη δενδροφύτευση αντανακλά το πνεύμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από περιβαλλοντικά θέματα και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης αλλά και της ενεργούς δραστηριοποίησης όλων, ειδικά μάλιστα της νέας γενιάς.

Το «παρών» στη δράση έδωσαν και εργαζόμενοι στον ΗΡΩΝΑ, ενώ ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της εταιρείας, Στάθης Ευθυμίου, σχολίασε: «Η επένδυση στην περιβαλλοντική προστασία σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, είναι κομμάτι της κουλτούρας μας, του DNA μας. Στον ΗΡΩΝΑ, φιλοδοξούμε να είμαστε παρόντες και αρωγοί σε κάθε κοινωνική και περιβαλλοντική ανάγκη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν τη διαχρονική και ακλόνητη δέσμευσή του σε προσπάθειες μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος και της συμβολής στη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.».

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Οικοδεσπότης έδειρε και πυροβόλησε με καραμπίνα τον… φιλοξενούμενό του!

ΑμεΑ πνίγηκε τρώγοντας – Καταγγελίες για το πρόγραμμα «προσωπικός βοηθός» -Τι λέει ο αδελφός της (Video)

Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:36