ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:28
MENU CLOSE

Reuters: Εντείνουν την αβεβαιότητα της χώρας οι απειλές Καμμένου

15.10.2018 17:07

 

Σύμφωνα με το Reuters, η συμφωνία των Πρεσπών που πέτυχε ο Τσίπρας «διέλυσε τον μήνα του μέλιτος του κυβερνητικού συνασπισμού μετά την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο, εστιάζοντας ξανά την προσοχή στις αντιφάσεις του συνασπισμού».

Μάλιστα, στην είδηση εστιάζεται η αντίθεση των Ελλήνων εθνικιστών στην ονομασία, αλλά από την άλλη υποστηρίζεται ότι η πλειοψηφία για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εξασφαλισμένη. Για την ακρίβεια, γράφτηκε πως…«σε μια προσπάθεια να κατευνάσουν τους φόβους για κατάρρευση της κυβέρνησης αν η συμφωνία πάει στο ελληνικό κοινοβούλιο προς ψήφιση, κυβερνητικοί αξιωματούχοι λένε ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί υποστήριξη ανεξάρτητων και κεντροδεξιών βουλευτών».

Το δημοσίευμα τονίζει ότι οι δηλώσεις Καμμένου προκάλεσαν έντονη διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μέλη είπαν πως η συνεργασία καταρρέει, ενώ καταλήγοντας, παραπέμπει στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη: «Είναι μεγάλο πολιτικό θέμα όταν ο κυβερνητικός εταίρος λέει πως διαφωνεί σε σημείο να αναγκαστεί να αποσύρει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα μεγάλο πολιτικό λάθος από την πλευρά του».

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21
Exit mobile version