ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:51
MENU CLOSE

Πολάκης: «Σκάσε τσογλάνι» - Πουλής: «Ξύδι Πολάκη» - Άδωνις: «Έλα Χριστέ και Παναγία»

05.12.2018 19:24

 

Την αρχή έκανε ο ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» απευθυνόμενος στον υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μάλιστα να συμβουλέψει τον Σταμάτη Πουλή να ομολογήσει για τα… κλεμμένα προκειμένου να έχει πιο ευνοϊκή μεταχείριση από την Δικαιοσύνη.

 

Το ύφος και ο τρόπος που εξέφρασε την άποψή του ο Πολάκης, δεν έμεινε ασχολίαστος από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ως γνωστόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Το πράγμα πλέον σοβαρεύει» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αδιανόητο ένας υπουργός να προαναγγέλλει την ποινή που θα επιβληθεί σε έναν πολίτη.
 

 

 

Η τελευταία λέξη –μέχρι στιγμής- ανήκει στον Σταμάτη Πουλή. Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΛΠΝΟ μέσω του λογαριασμού του στο twitter γράφει: «Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!»

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, καλώντας τον σε τηλεοπτικό debate, προειδοποιώντας τον ότι η αντιπαράθεσή τους θα συνεχιστεί και στις δικαστικές αίθουσες. «Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version