search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:37
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι Γεωργιάδη – του καταλογίζει «τρία ψέματα για το ΕΣΥ»  

30.04.2024 11:04
adonis-new

Τρία ψέματα, για διαφορετικές υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο για το ΕΣΥ, καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Η Κουμουνδούρου αναφέρεται στις περιπτώσεις του ασθενή με καρκίνο που έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν έβρισκε ραντεβού για θεραπεία, με τον υπουργό να λέει ότι ο ασθενής «δεν προσήλθε στο ραντεβού).

Το άλλο είχε να κάνει με το θύμα από ναυτική φωτοβολίδα στον Αγιο Νικόλαο τις Απόκριες, όπου ισχυρίστηκε ότι δεν εφημέρευε το νοσοκομείο της πόλης, κάτι που δεν ίσχυε. Και τελευταίο περιστατικό αυτό με την ΜΕΘ και την περίπτωση του πατέρα Καλλιάνου, όπου ο διευθυντής ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» κατηγόρησε ευθέως για ψέματα, όσοι λένε πως υπάρχει πρωτόκολλο ότι πρέπει να είναι διασωληνωμένος κάποιος για να μπει σε ΜΕΘ.

«Στην υπόθεση Καλλιάνου ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός-Πινόκιο, ψεύδεται για τρίτη φορά σε διάστημα 40 ημερών.

13/3/24: Ψεύδεται σχετικά με καρκινοπαθή ασθενή που αυτοκτόνησε εξαιτίας της αναμονής και της τραγικής μεταχείρισης που έλαβε, λέγοντας ότι “δεν προσήλθε στο ραντεβού”

18/3/24: Είπε ψέματα στην ΕΡΤ ότι το νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου δεν εφημέρευε κατά τις απόκριες, όταν συνέβη ο θανάσιμος τραυματισμός από τη ναυτική φωτοβολίδα. Στην πραγματικότητα εφημέρευε, όπως κάθε ημέρα, αλλά χωρίς χειρούργο και αναισθησιολόγο.

Στην τρίτη πράξη αυτού του περιπλανώμενου στα κανάλια θιάσου, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια του προκατόχου του κ. Πλεύρη, ψεύδεται σχετικά με το πρωτόκολλο εισαγωγής σε ΜΕΘ

Αμέσως μετά ακούγεται η εξής δήλωση του Καλλιάνου για τον πατέρα του: «Ο αδερφός μου είναι γιατρός, του ζήτησαν να μπει πλατφορμα για να μπορέσει να μπει σε ΜΕΘ ο πατέρας μου».
Πάνω σε αυτό το σχόλιο, ο υπουργός Υγείας βγήκε και δήλωσε τα εξής, σε ΣΚΑΪ και Mega:
«Στην Ελλάδα δεν βάζουμε σε ΜΕΘ μη διασωληνωμένους ασθενείς. Ο πατήρ Καλλιάνος δεν ήταν διασωληνωμένος, άρα δεν μπορούσε να μπει στην πλατφόρμα» και «όταν τελικά μπήκε στη πλατφόρμα, γιατί χωρίς να είσαι διασωληνωμένος δεν μπορείς να μπεις στην πλατφόρμα…»
Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, δήλωσε ωστόσο στο Mega πως «δεν χρειάζεται διασωλήνωση» για να μπει σε ΜΕΘ.
«Από τη πρώτη στιγμή θα πήγαινε σε ΜΑΦ» είχε ξεκαθαρίσει, χωρίς διασωλήνωση, λέγοντας πως το περίφημο… πρωτόκολλο που απαγορεύει να μπει ασθενείς σε ΜΕΘ χωρίς να ειναι διασωληνωμενος, είναι «ένα ψέμα»…

Διαβάστε επίσης:

Επιστολική ψήφος: Ποια χώρα ήταν πρωταθλήτρια στις αιτήσεις – Πότε έρχεται ο φάκελος

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν «στοχευμένη και συντονισμένη επίθεση» από την ΝΔ -«Θέλουν αντίπαλο τον Κασσελάκη» 

Τροπολογία για την μείωση των τραπεζικών προμηθειών στα POS κατατέθηκε στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:35