search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Ο πατέρας του δεν μπήκε σε ΜΕΘ, καθώς δεν προβλεπόταν

29.04.2024 09:45
attikon_nosokomeio

Εξηγήσεις σχετικά με τη νοσηλεία του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, στο Αττικό Νοσοκομείο έδωσε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας ειδική αναφορά στην απόφαση των θεραπόντων ιατρών να μην εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα, ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για την υπόθεση γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ κι έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Επίσης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όλα όσα λέγονται για το φακελάκι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία, είναι διαφορετική».

Όπως είπε ο Υπουργός Υγείας, «ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και τα κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ, είναι γνωστά και δημοσιευμένα», υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ».

Μάλιστα, σημείωσε ότι «είχα την ίδια εικόνα με τον Καλλιάνο για τον πατέρα του από τους γιατρούς ότι πηγαίνει καλά», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «την τιμή και την υπόληψη των γιατρών του ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας την υπερασπίζεται», προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε να ακυρώσουμε όλη τη λειτουργία του Αττικόν νοσοκομείου» και υπογραμμίζοντας για τον πατέρα του Γ. Καλλιάνου ότι «ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται».

Ο υπουργός Υγείας είπε επίσης: «Θερμά συλληπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γιατρού για το φακελάκι, η καταγγελία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», ενώ για τις καταγγελίες του βουλευτή για το Αττικόν νοσοκομείο, υπογραμμίσε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ και εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Καλλιάνου για τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στο Μάτι: Έξι οι ένοχοι σύμφωνα με το δικαστήριο, σφοδρές αντιδράσεις στο ακροατήριο

Πρωτομαγιά: Οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων – Πώς θα κινηθοιύν τα ΜΜΜ

Πάσχα: Ξεκίνησε δυναμικά η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση προς τα νησιά από το λιμάνι Πειραιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:10