ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:17
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Τσίπρας- Καμμένος ζητούν σωσίβιο ύστατης στιγμής στο στημένο διαζύγιό τους

13.01.2019 13:27

 

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες, όμως, επί τέσσερα χρόνια έχουν σιχαθεί τα ψέματα, τα «καραγκιοζιλίκια» και τις σκηνοθετημένες παραστάσεις κοροϊδίας και εξαπάτησης Τσίπρα – Καμμένου και δεν πρόκειται να παρασυρθούν από τις απέλπιδες και απεγνωσμένες φαρσοκωμικές κινήσεις τους της τελευταίας στιγμής. Ο μόνος που ανησυχεί μήπως από το κακόγουστο θέατρο Τσίπρα – Καμμένου προκύψει παρ’ ελπίδα «ατύχημα» και δεν κυρωθούν οι Πρέσπες από την παρούσα Βουλή, είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος το μόνο που τρέμει είναι να μην του μείνει αμανάτι και κληρονομιά από το στημένο διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου η Συμφωνία των Πρεσπών». 

Μεταξύ άλλων η ΛΑΕ επισημαίνει: «Αυτήν την ώρα η κυβέρνηση Τσίπρα δεν χρειάζεται καμία ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, η οποία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει μέσα στον λαό, ενώ ο τόπος πρέπει να αποφύγει μια απολύτως αθέμιτη επικύρωση από τη Βουλή της Νατοϊκής και ασύμφορης Συμφωνίας των Πρεσπών».

»Αυτό που χρειάζεται επειγόντως η χώρα μας είναι να φύγει αμέσως η κυβέρνηση Τσίπρα και η άμεση προσφυγή στις κάλπες για να ηττηθούν τόσο ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη με την ανάδειξη ισχυρής της Λαϊκής Ενότητας στη Βουλή στο πλαίσιο ενός όσο πιο πλατιού 
μετώπου αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών, αντισυστημικών δυνάμεων», καταλήγει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:17
Exit mobile version