ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Ανεπιθύμητος ο Μάιλο Γιαννόπουλος στην Αυστραλία μετά τα σχόλια για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία

16.03.2019 11:38

 

Ο Γιαννόπουλος απέδωσε την επίθεση στην «καθιέρωση του παραχαϊδεμένου εξτρεμιστικού αριστερισμού και της βάρβαρης ξένης κουλτούρας» και υποστήριξε την Κάντις Όουενς που «επηρέασε περισσότερο από τον καθένα» τον μακελάρη, όπως τουλάχιστον ο ίδιος έγραψε στο μανιφέστο του. 

«Οι άνθρωποι δεν ριζοσπαστικοποιούνται από τη δική τους πολιτική ομάδα. Ωθούνται στην ακροδεξιά από την αριστερά, όχι από άλλους στην δεξιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιαννόπουλος στον λογαριασμό του στο Facebook. 

Ο υπουργός Μετανάστευσης, Ντέιβιντ Κόλμαν, χαρακτήρισε άθλια τα σχόλια του Γιαννόπουλος σημειώνοντας ότι υποθάλπουν το μίσος και τον διχασμό». Ξεκαθάρισε δε πως δεν θα του επιτραπεί η είσοδός στη χώρα.   

Ο Κόλμαν ήταν ο άνθρωπος που είχε εγκρίνει τη βίζα του Γιαννόπουλος παρά τις συστάσεις για το αντίθετο από το αρμόδιο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων. 

Ο υπουργός Μετανάστευσης ανέφερε πως η επίθεση ήταν «μια πράξη του απόλυτου κακού», προσθέτοντας πως η Αυστραλία συμπαραστέκεται στη Νέα Ζηλανδία και σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες στον κόσμο καταδικάζοντας αυτή την απάνθρωπη πράξη. 

Με πληροφορίες από Guardian 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:12
Exit mobile version