ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Μπροστάρης σε διαδήλωση υπέρ νέου δημοψηφίσματος για το Brexit η Σέρσεϊ Λάνιστερ του Game of Thrones (Video)

20.03.2019 19:17

Την ώρα που οι φανατικοί της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones ανυπομονούν να δουν την κατάληξη της Σέρσεϊ Λάνιστερ -και όχι μόνο- η ίδια η ηθοποιός, ανυπομονεί για το μέλλον της Βρετανίας. Μάλιστα η Λίνα Χίντι δεν κάθεται με «σταυρωμένα χέρια» και καλεί τους συμπολίτες της σε μαζική διαδήλωση υπέρ του δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.

 

«Το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο επείγουσα. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί. Τώρα ή ποτέ», ήταν το κάλεσμά της, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στο facebook, για τη «Λαϊκή Ψήφο» (People’s Vote).

Ο Τζέιμς ΜακΓκρόρι, επικεφαλής της εκστρατείας δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ότι πολλοί Βρετανοί πολίτες είναι «θυμωμένοι για την αποχώρηση από την ΕΕ, ιδιαίτερα οι νέοι». Η ελπίδα του για την πορεία του Σαββάτου είναι συμμετοχή περισσότερων από 700.000 διαδηλωτών».

«Η απαίτησή μας είναι μια απλά μία: κάθε συμφωνία Brexit να τεθεί στο λαό προς ψήφιση, ώστε να έχουμε τον τελικό λόγο», ανέφερε η εκστρατεία.

Την ίδια στιγμή η διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit απορρίφθηκε συντριπτικά από το κοινοβούλιο, αλλά δεν αποκλείεται να εξεταστεί εκ νέου, ιδιαίτερα αν υπάρξει παρατεταμένο αδιέξοδο.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:48
Exit mobile version