ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Εκείνη είναι 21 και ο εραστής της 74 – Μπήκαν σε τηλεοπτικό ριάλιτι για να δείξουν ότι κάνουν σεξ κάθε μέρα χωρίς Viagra (Photos)

29.03.2019 08:24

 

Η Μιλιάνα Μπογκτάνοβις έχει 53 χρόνια διαφορά από τον σύντροφο της. Και μαζί αποφάσισαν να κάνουν αίτηση για να μπουν στο ριάλιτι με τίτλο Parovi που μεταδίδει η τηλεόραση της Σερβίας.

«Μπήκαμε στο σόου για να δείξουμε ότι εγώ και ο Μιλόικο κάνουμε σεξ κάθε μέρα χωρίς να χρησιμοποιεί ο Μιλόικο βιάγκρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη» λέει η Μιλιάνα.

Διευκρινίζει όμως πως υπάρχει ένας περιορισμός. Όταν κάνουν σεξ δεν μπορούν να εφαρμόσουν την «ιεραποστολική στάση» επειδή ο Μιλόικο έχει προβλήματα με την καρδιά του.

Η 21 ετών Μιλιάνα λέει μάλιστα ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Μιλόικο: «Δεν νιώθω έλξη για τους νέους. Θέλω ο άνδρας να είναι ώριμος και να έχει γκρίζα μαλλιά και να φοράει γυαλιά. Σαφώς και θα κάνουμε σεξ, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι»

Η Μιλιάνα και ο Μιλόικο μάλιστα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε επιχείρησαν να παντρευτούν αλλά η Σερβική εκκλησία τους έριξε πόρτα με το σκεπτικό ότι δεν παντρεύει άτομα με διαφορά ηλικίας άνω των 20 ετών.  

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14
Exit mobile version