ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:14
MENU CLOSE

Το γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός Guardian

03.04.2019 10:00

 

Η αρθρογράφος, Αμάντα Δερδάνις που επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε και που, όπως αναφέρει, «μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές».

Στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού, το οποίο απαριθμεί πάνω από εβδομήντα παραλίες. Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου, για το οποίο μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop».

Περισσότερα στο https://www.theguardian.com/travel/2019/mar/28/marvellous-milos-the-greek-island-full-of-fresh-flavours

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version