ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:27
MENU CLOSE

Φώφη: Ο Γιώργος Γεννηματάς συμβολίζει τη φωτεινή πλευρά της πολιτικής

20.04.2019 09:26

 

«Νοιαζόταν για τον άνθρωπο, για όποιον είχε ανάγκη, νοιαζόταν για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Πόσο ανάγκη έχουμε και σήμερα από κάποιον να νοιαστεί…», αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και σημειώνει ότι ο πολιτικός Γιώργος Γεννηματάς ανήκει σε όλους τους Έλληνες. «Πολλοί λένε ότι αν ζούσε, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική σήμερα. Το πιστεύω. Όπως το πιστεύουν και εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Τίμησε την πολιτική και αγαπήθηκε από τον λαό», συμπληρώνει.

«Ήταν ο πολιτικός που συνέδεε το όραμα με τον ρεαλισμό και την ανθρωπιά, ήταν ο πολιτικός που εργαζόταν σκληρά για να βρει λύσεις, ήταν ο πολιτικός που ποτέ δεν έλεγε δεν μπορώ, αλλά ακόμα και στα δύσκολα έλεγε… “το παλεύω για να κάνω τη χαραμάδα, παράθυρο ελπίδας”. Ήταν ο πολιτικός που άφησε παρακαταθήκη για την ενότητα του Ελληνισμού: “απαιτείται εθνική συνεννόηση στην κορυφή και εθνική ομοψυχία στη βάση”. Ήταν ο πολιτικός που έγινε σημείο αναφοράς ήθους και αξιοπιστίας. Συμβολίζει τη φωτεινή πλευρά της πολιτικής», επισημαίνει.

Τέλος, η κ. Γεννηματά τονίζει τι θα έκανε σήμερα ο Γιώργος Γεννηματάς αν ζούσε: «Θα πάλευε. Αγώνας, αγώνας, αγώνας. Αυτό έλεγε, αυτό έκανε και μας δείχνει τον δρόμο…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:26
Exit mobile version