ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

24.06.2019 05:43

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής του Βόρειου Τομέα Β΄ Αθηνών δηλώνει πως προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης στην περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές, θα είναι η μείωση των φόρων. «Για μας η μείωση της φορολογίας είναι το κλειδί για να ανακουφίσουμε τους Έλληνες στην καθημερινότητά τους, αλλά και για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα -ιδιαίτερα τη μικρομεσαία-, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία μας και να δημιουργηθούν μαζικά νέες ποιοτικές δουλειές».

Επίσης, αναφέρεται με έμφαση και στο θέμα της ασφάλειας. «Οι συμπολίτες μας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο με το μπάχαλο του πανεπιστημιακού ασύλου. Δεν γίνεται να προχωρήσουμε άλλο με το δόγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρότινος για την αστυνόμευση “να κάνετε ότι κοιμάστε”», υπογραμμίζει ενώ λέει πως «η ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει προχωρήσει σε μια ανανέωση με ποιότητα».

Επιπλέον μιλά για το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή την προκλητικότητα της γειτονικής χώρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:02
Exit mobile version