ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:23
MENU CLOSE

Οργή της κόρης του Μπρους Λι για τον Κουεντίν Ταραντίνο

02.08.2019 06:33

 

Η Σάνον Λι σε συνέντευξη στο The Wrap που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένη με τον τρόπο που ο Κουέντιν Ταραντίνο απεικόνισε τον πατέρα της στην ταινία.

“Παρουσιάζεται ως αλαζόνας … που καυχιέται” δήλωσε η Σάνον Λι για την απεικόνιση του πατέρα της στην ταινία.

Στο “Κάποτε στο Χόλιγουντ” ο Μπρους Λι (τον οποίο υποδύεται ο Μάικ Μο) προκαλεί τον στάντμαν Κλιφ Μπουθ, ρόλο που ερμηνεύει ο Μπραντ Πιτ σε αναμέτρηση, η οποία λήγει με ισοπαλία προτού διακοπεί.

“Μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό της ταινίας και το γεγονός ότι οι δύο χαρακτήρες είναι αντιήρωες και ότι η σκηνή θέλει να δείξει τι θα μπορούσε να συμβεί, όπως καταλαβαίνω και το γεγονός ότι η ταινία καταγράφει μία εποχή με πολύ περισσότερο ρατσισμό και αποκλεισμό. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι στόχος ήταν να δείξουν πώς ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ μπορούσε να νικήσει τον Μπρους Λι. Όμως δεν θα έπρεπε να τον μεταχειριστούν όπως έκανε το ‘λευκό’ Χόλιγουντ όσο ο πατέρας μου ήταν στη ζωή” είπε η Σάνον.

Εκπρόσωπος του Κουέντιν Ταραντίνο κλήθηκε από το Page Six να σχολιάσει τις δηλώσεις της Σάνον Λι, αλλά δεν απάντησε στο αίτημα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version