search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:44
MENU CLOSE

«The Watchers»: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Ishana Night Shyamalan (photo/videos)

23.04.2024 12:03
the-watchers_2304_1460-820_new

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ της ταινίας τρόμου «The Watchers», η οποία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 23χρονης κόρης του διάσημου δημιουργού Μ. Νάιτ Σιάμαλαν (M. Night Shyamalan), Ισάνα (Ishana Night Shyamalan).

Ξεκινώντας την καριέρα της δουλεύοντας σε έργα του, όπως το «Old» και η σειρά «Servant» του Apple TV+, το «The Watchers» την έκανε να σκεφτεί την κινηματογραφική μεταφορά περισσότερων βιβλίων.

«Τώρα, εκ των υστέρων, η διαδικασία της διασκευής είναι κάτι που αγαπώ», δήλωσε η σκηνοθέτις σε εκδήλωση σύμφωνα με το IndieWire. «Το να έχεις τη βάση μιας ιστορίας που είναι ήδη συγκεκριμένη… και μετά να μπορείς να την πάρεις και να την αναπτύξεις και να παίξεις μαζί της, είναι υπέροχο. Οπότε θα ήμουν ανοιχτή στο να κάνω κι άλλο ένα τέτοιο έργο. Οπωσδήποτε. Ή να κάνω ένα πρωτότυπο. Ας δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Το «The Watchers» βασίζεται στη ομότιτλη νουβέλα του A.M. Shine που κυκλοφόρησε το 2021 σε σενάριο της ίδιας.

Επικεντρώνεται «στην Mina, μια 28χρονη καλλιτέχνιδα η οποία εγκλωβίζεται σε ένα δάσος στη δυτική Ιρλανδία». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «όταν η νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο, παγιδεύεται εν αγνοία της δίπλα σε τρεις αγνώστους που παρακολουθούνται και καταδιώκονται από κάποια μυστηριώδη πλάσματα κάθε βράδυ».

Πρωταγωνιστεί η Ντακότα Φάνινγκ (Dakota Fanning) με τους Τζορτζίνα Κάμπελ (Georgina Campbell), Όλιβερ Φίνεγκαν (Oliver Finnegan) και Άντονι Μόρις (Anthony Morris).

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν είναι στην παραγωγή μαζί με τους Άσγουιν Ρατζάν (Ashwin Rajan) και Νίμιτ Μάνκαντ (Nimitt Mankad).

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου, ενώ η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σιάμαλαν «Trap» ορίστηκε για τις 9 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

«Furiosa: A Mad Max Saga»: Περιέχει μία 15λεπτη σκηνή δράσης με 200 κασκαντέρ που χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων (photos)

Νικόλ Κίντμαν: Βραβείο για τη συνολική της προσφορά στο σινεμά από το AFI – Γιατί γράφει ιστορία η Αυστραλή ηθοποιός

Φεστιβάλ Επιδαύρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:41