search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:20
MENU CLOSE

«Furiosa: A Mad Max Saga»: Περιέχει μία 15λεπτη σκηνή δράσης με 200 κασκαντέρ που χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων (photos)

22.04.2024 12:42
furiosa_2204_1920-1080_new
credit: X/@totalfilm

Το επερχόμενο prequel της κινηματογραφικής σειράς «Mad Max», «Furiosa», περιλαμβάνει μια σκηνή δράσης 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί, όπως αποκαλύφθηκε.

Μιλώντας στο Total Film Magazine, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy) και ο συνεργάτης στην παραγωγή του σκηνοθέτη της ταινίας Τζορτζ Μίλερ (George Miller), Νταγκ Μίτσελ (Doug Mitchell) αναφέρθηκαν στη σκηνή, η οποία, όπως τόνισε η ηθοποιός είναι «πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση» του χαρακτήρα της «Furiosa».

Ο Μίτσελ αποκάλυψε ότι η ταινία περιλαμβάνει «μια σεκάνς διάρκειας 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί». Καθημερινά στο πλατό βρίσκονταν περίπου 200 κασκαντέρ, διευκρίνισε, όμως δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για τη σκηνή, η οποία χαρακτηρίζεται ως «αποφασιστικής σημασίας στιγμιότυπο».

«Ο Τζορτζ και εγώ κάναμε αυτές τις μεγάλες συζητήσεις σχετικά με το γιατί αυτή η συγκεκριμένη σκηνή ήταν τόσο μεγάλη. Είναι επειδή βλέπετε μια συσσώρευση δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια μιας μάχης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβετε πόσο πολυμήχανη είναι η Furiosa, αλλά και τη σκληρότητά της. Είναι η μεγαλύτερη σεκάνς που έχουμε γυρίσει ποτέ», είπε η Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία ως μια νεότερη εκδοχή της Furiosa, του ομότιτλου χαρακτήρα, ο οποίος είχε προηγουμένως απεικονιστεί στο «Mad Max: Fury Road» από τη Σαρλίζ Θέρον (Charlize Theron).

Διαβάστε επίσης:

Νικόλ Κίντμαν: Βραβείο για τη συνολική της προσφορά στο σινεμά από το AFI – Γιατί γράφει ιστορία η Αυστραλή ηθοποιός

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, τρόμος και «Η Αρπαγή» (Videos)

Δημήτρης Μητροπάνος: 12 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ερμηνευτή (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:19